| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pátis častý diskutér
|
Zaslal: po duben 28, 2008 8:26 pm Předmět: Fobus GL-2 |
|
|
Trošku jsem se nechal unést reklamou a pověstmi o Fobusu "s pádlem" a šel jsem si ho koupit na svého Glocka 19. Pouzdro je super, lehké, váha zbraně rozložena na boku díky plastovému pádlu a po chvilce nošení člověk ani neví že kvér má.. Tasení je jedna báseň, v autě nepřekáží.
Ale: je mezi vámi někdo, komu nedělá problém skryté nošení k jarnímu oblečení (mikina, volná košile)?
Ať si vezmu cokoliv, tak tam ta boule prostě je a s pouzdrem na mobil se to rozhodně splést nedá..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Clansman diskusní expert
|
Zaslal: st duben 30, 2008 3:08 pm Předmět: |
|
|
Pátis, prepáš, ale dosť blbá otázka. Chce to len vbehnúť do nejakého shopping parku a skúšať. Pokiaľ možno mať pri tom "oblečený" aj ten kvér. Proste si musíš vybrať podľa strihu a keď na to príde brať handry o číslo väčšie. Jarné oblečenie (oproti letnému) poskytuje kopu možností. Osobne preferujem mikiny, alebo potom športové košele (nezapravovať do nohavíc, samozrejme). Druhý variant sa dá zvládať aj v lete. Keď ju máš rozopnutú a máš pod ňou triko, tak sa aj perfektne tasí. Tiež mám rád basketbalový dres, len spod neho už sa dajú tie kontúry tušiť a tasenie chce väčší cvik.
Skrátka, chce to aby si zapojil fantáziu, niečo poskúšal a vybral, čo ti vyhovuje. Buď si ale istý, že tá rozopnutá košela oblečená na tričko musí sadnúť každému. Vejúce okraje košele potom nádherne zamaskujú siluetu a zbraň sa pod ňou nedá tušiť ani v náznakoch. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pátis častý diskutér
|
Zaslal: čt květen 01, 2008 9:14 am Předmět: |
|
|
Clansman: já tu "blbou" otázku myslel jinak. Nechtěl jsem návod jak kupovat oblečení, ale spíš mě zajímaly zkušenosti ostatních.
K té košili: to mi právě dělá problém, aby to dobře zakryla, tak musí být mega-velikost a to pak vypadá jak župan.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Clansman diskusní expert
|
Zaslal: čt květen 01, 2008 10:33 pm Předmět: |
|
|
Pátis, ja viem. To "blbá" neber doslovne. Viazala sa k otázke "je mezi vámi někdo, komu nedělá problém skryté nošení k jarnímu oblečení". To vieš - mne a tisícom ďalším ľuďom.
Máš tam moju skúsenosť. S tou veľkosťou - neviem, aký veľký chlap si, ale tá rozponutá košela, vesta, mikina sú naozaj to najlepšie, čo sa dá vymyslieť. To isté mi poradil aj jeden starý profík, že spod ničoho nebudem tak rýchlo a jednoducho tasiť a pod ničím sa nestratí silueta zbrane lepšie. Ide naozaj len o to, aby si si zvykol, že ich nosíš rozopnuté, že ti vlajú vetrom a tak potom nevidno pod nimi vyrýsovanú muskulatúru.
Inak, prečo ti tak veľmi prekáža, tá "boule", ktorú vidno pod oblečením? Máš kvér, ktorý nepatrí medzi najmenšie, tak ho sotva budeš môcť nosiť nenápadne vo vrecku jak ČZ 92. Čudoval, by si sa, ale málokto si hneď uvedomí, že to čo ti vydúva oblečenie je kvér. Dokonca ani všelijaké individuá to príliš nevnímajú. Je to najmä v tvojej hlave, lebo ty o tej zbrani vieš. Zmier sa teda buď s tým "županom", alebo s tou "boulí". Expertov ako je admin tejto stránky počas výcviku v KGB, či v Specnaze, či kde presne, určite naučili ako nosiť zbraň totálne skryte aj keď sú nahí, ale my, bežní smrteľníci sa v prípade, že chceme nosiť aj čosi iné ako flusátka miniatúrnych kalibrov, musíme zmieriť so všetkými nedokonalsťami skrytého nosenia.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
999Blade999 častý diskutér
|
Zaslal: pá červen 20, 2008 11:27 am Předmět: |
|
|
Ja so mal ten isty problem, tiez mam G19 a Fobus GL-2. Dolezite je kde nosis zbran. Najlepsie miesto je na silnej strane (ak si pravak na pravej) a trochu vzadu teda kdesi medzi miestom kde sa nosia sluzobne zbrane (uplne na boku) a medzi ladvinami. Musis si to poskusat ale ked to najdes tak uvidis rozdiel. Ja mam 180 cm a ked som dostal Glocka tak som vazil okolo 75 kg a nebolo mi ho vidiet ani pod uzkou koselou. V lete ti odporucam volne kosele ale na leto by som odporucal ladvinku od Aegisu (budem ju testovat trochu toto leto kedze som dlhodobo v zahranici). Je to, ale aj o psychike a o tom ze vies ze ju tam mas ale to casom opadne. Hlavne treba davat pozor na predklony a sklananie lebo sa ti moze zbran lahko odhalit (skusenost z vlaku ked som vystrasil spolucestujuceho ) _________________ Nezabijaju zbrane, ale ludia. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
glockmaniak velmi častý diskutér
|
Zaslal: st červenec 23, 2008 9:59 am Předmět: |
|
|
Mám Fobuse. Maximální spokojenost. Chce to jen větší mikinu. Většinou není problém s délkou zbraně, ale s rukojení, která se boulí ven. S tím asi nic neuděláš. Pokud Ti to vadí, kup si Kevina. Já pistoli nosím na pravé straně trochu vzadu. Kdyby si si můj pas představil jako ciferník hodin s dvanáctkou na místě pupíku, tak pistoli mám někde na čtvrté hodině. Tam je to místo nejlepší, zbraň není vidět ani při rozeplé mikině a nejméně odstává. _________________ Meč a kříž tělo jedno jest. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
Armyshop Vlkodlak
|
|