| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 04, 2005 9:20 am Předmět: Sexuání násilí z pohledu evoluce |
|
|
Znásilnění je z pohledu dnešní společnosti trestný čin, ale zároveň je to akt plně v souladu s přírodou. Ne nadarmo jsou lidské samice slabší fyzické konstituce, aby je mohl samec oplodnit i přes jejich eventuální nesouhlas. V tomto ohledu je příroda velmi krutá, ale její primární cíl není dodržování lidských zákonů, ale udržení a rozmnožování lidské populace za každou cenu a všemi možnými prostředky.
Evoluční vývoj určil tento směr, kdy je samice slabší a tím snadno oplodnitelná a zároveň drtivá většina samců nemá v mozku zablokováno toto násilné a z dnešního pohledu nemorální chování.
Každý chlap si někde hluboko v mozku hýčká představu, jaké by to bylo „udělat to tam té kurvě, co se tak vyzývavě obléká“. Naplnění takových představ brání pouze společenská nepřijatelnost a hrozba trestního postihu. Tyto zábrany pak padají například ve válkách a situacích, kdy vázne vymahatelnost práva. Běžně znásilňují i tzv. čestní muži, tátové od rodin, atd.
Znovu tvrdím, žena je přírodou předurčena k násilnému oplodnění a naopak každému muži dělá, za určitých podmínek dobře představa, jak znásilňuje a vypouští sperma do cizí ženy proti její vůli. veřejně to nepřizná nikdo, ale kdo tohle není schopen přiznat ani sám sobě, tak je to stená ubohoučká lež, jako tvrzení lidí, že nikdy nemasturbovali.
Příroda vymyslela pro ženy jedinou funkční obranu, jak co nejvíce omezit riziko znásilňování a to je najít si dostatečně kvalitního a fyzicky zdatného partnera, kterému jedině dobrovolně umožní, aby do ní vpravoval své semeno. Muži jsou na opak vybaveni až archaickou žárlivostí, která vytěsňuje z okolí ženy jakékoliv potenciální oplodňovače.
A závěrem, uvědomujete si třeba, jak a proč vznikla dnešní sukně, téměř vzor slušného a počestného oblečení. tento kousek oděvu už v pravěku totiž umožňoval samcům co nejsnadněji proniknout do lůna samice a oplodnit ji. s jejím souhlasem, nebo proti její vůli, to je jedno. Přežití a množení rodu bylo na prvním místě.
Z pohledu přírody je znásilňování lidských samic věc přirozená a v drtivé většině těchto aktů se ani nejedná o žádnou deviaci, ať se nám to dnes líbí nebo ne... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marek Chlíbek Site Admin
|
Zaslal: st květen 04, 2005 11:09 am Předmět: |
|
|
Hezky zdůvodněné. Dokonce bych si troufl hádat, z které pseudovědecké studie jsi čerpal. Každopádně mám na popisované skutečnosti jiný názor:
1) Menší vzrůst a fyzická síla samic - "lidská samice" v pravěku se nepodílela na lovu, ale její primární poslání bylo plození a výchova potomků. K tomuto účelu není potřeba tak velká fyzická síla jako na lov a opatřování potravy a proto není potřeba tak velký fyzický vzrůst. Menší jedinci toho totiž méně skonzumují a tím se samcům usnadňuje opatřování potravy - není jí prostě pro rodinu potřeba tolik.
Pamatuješ si na repliku z filmu Bohové musí být šílení: ...větší ženu křovák v životě neviděl! Musel by hrabat celý den, aby ji nasytil..."
2) Sukně pokud vím, tak vznikla a udržela se hlavně proto, že "samicím" v pravěku velmi usnadňovala vykonávání tělesných potřeb, tím myslím zejména močení. To se obešlo bez náročného, obtěžujícího a svým způsobem i nebezpečného svlékání.
Z pohledu odlišné tělesné stavby mezi lidským samcem a samicí je tato oděvní odlišnost velmi snadno pochopitelná.
No, myslím, že lidské samice rozhodně mnohem častěji jedly a močily, než byly oplodňovány a tak mi tyto argumenty připadají v logické rovině přijatelnější.
Jsem muž/samec a je mi často příjemná představa určité sexuální dominance při sexu se ženou. Tento, možná dávný pud jsem bezproblému schopen plnohodnotně uplatnit v rámci svého trvalého vztahu s manželkou, kde učité sexuální hry s podobným námětem myslím přispívají k velmi dobré kvalitě našeho sexuálního života.
Cizí ženy se mi také líbí a mé smysly vždy potěší pohled na eroticky přitažlivou "samičku".
Rozhodně se ale necítím svazován nějakou pudovou potřebou zmocnit se jí násilím a ani v případě reálné beztrestnosti mě tato představa nikdy nijak zvlášť nepřitahovala.
Ale píšu jen sám za sebe... _________________ Marek
www.vlkodlak.cz
www.facebook.com/chlibek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petra diskusní expert
|
Zaslal: čt květen 05, 2005 9:15 am Předmět: |
|
|
Podnětný příspěvěk do diskuze. Obávám se ale, že jsi podcenil význam slova evoluce.
Nejdřív k té sukni. Sukně se vyvinula z šatů. Šaty používaly muž i ženy. Důvody jsou zcela prozaické: poměrně dobře se ušily a jak říkal Marek, byly praktické. (paralela - Římské vojsko v tunikách, hm ne že by čekali na znásilnění. )
Člověk je PRIMÁT (bavíme se o teorii evoluce) . Primáti se od ostatních druhů liší. Třeba tím, že chodí vzpřímeně - homo erectus, a také tím, že přemýšlí, tedy dokáží využívat větší kapacitu obou svých mozkových hemisfér - homo sapiens sapiens.
Exkurz do biologie - Primates zahrnuje kolem 200 recentních druhů. Ty se dělí do dvou podřádů - Prosimiae (poloopice) a vyšší primáti (opice ) Anthropoidea) a 12 čeledí.
Vývojově dosáhly vyššího stupně opice, zejména lidoopi. Zcela nejvyššího stupně (i když je to otázka) pak dosáhli Hominidae - současný člověk.
Z toho plyne, že srovnávat savce, primáty, kytovce, bezobratlé atd. beze zbytku nelze. (Opět paralela do říše zvířat. Nevím jak která žena, ale já manžela po sexu nesežeru. Kudlanka nábožná ano)
Nelze popřít, že muži stojí v dominantní pozici oproti ženě. To je dáno historickým vývojem a rolí muže a ženy. Neznamená to, že ona dominance by měla značit naopak ponížené postavení ženy. Ale to je jiné téma. Dále nelze popřít fakt, že každý muž má nastavený pud množit se. Stejně jako žena. Je vědecky prokázáno, že ženy si vybírají muže podle toho, jak silná se jeví jeho genetická informace.
Mužova role (pardon chlapi) je tedy předat genetickou informaci ženě, která si ho pro rozmnožení vybere.
Dost biologie. Primati se liší od ostatních ještě jednou, velmi podstatnou věcí. Tou je VĚDOMÍ. Příroda ji člověku nadělila právě proto, aby nás odlišila od zvířat. To vědomí sebou nese i sociální vztahy atd atd atd.
Závěrem: i z vědeckých poznatků se dá udělat, jak psal Marek, pseudověda. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
natasa občasný diskutér
|
Zaslal: pá květen 20, 2005 9:58 pm Předmět: |
|
|
Ktereho vola muze tohle napadnout! Znasilneni neni v souladu s prirodou,
v zivocisne risi zadny samec samici neznasilni, to delaji jen lide. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Kalaš diskusní expert
Založen: 16. 07. 2004 Příspěvky: 145 Bydliště: Praha - západ
|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 7:15 am Předmět: |
|
|
Znásilně se ojediněle objevuje i u savců. Nevím přesně podrobnosti, ale tohle riziko je vyšší u šelmovitých druhů. Jestli ví někdo větší podrobnosti ať je sem napíše. _________________ člověk je chytrej, ale lidi jsou blbý! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petra diskusní expert
|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 4:57 pm Předmět: |
|
|
| Jarda Kalaš napsal: | | Znásilně se ojediněle objevuje i u savců. Nevím přesně podrobnosti, ale tohle riziko je vyšší u šelmovitých druhů. Jestli ví někdo větší podrobnosti ať je sem napíše. |
Promiň, asi to nechápu, ale jakou má souvislost šelma a primát? Jako, že jsme také savci?
Příroda nás všechny (tedy i ostatní druhy) "naprogramovala" tak, abychom se rozmnožovali. Tzn., že se má jednat o náš PŘIROZENÝ pud. Ne o násilný akt. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Kalaš diskusní expert
Založen: 16. 07. 2004 Příspěvky: 145 Bydliště: Praha - západ
|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 5:59 pm Předmět: |
|
|
Asi jsem to napsal moc zjednodušeně. Měl jsem opravdu na mysli, že se to stává u savců a nejčastěji u šelem. Ty primáty jsem uváděl proto, jelikož jsou nám nejbližší. Znásilnění není jenom doménou člověka. U zvířat existují jakési "námluvy" během nich se ověří jestli jsou sympatie na obou stranách a akt páření je potom "legitimní". No a když jeden nesouhlasí a přesto k němu dojde tak je to potom znásilnění. _________________ člověk je chytrej, ale lidi jsou blbý! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Original K diskusní expert
|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 7:56 am Předmět: |
|
|
Jak jiz napsal Marek. Je docela mozný, ze kazdý muz v sobe urcitý predstavy o násilném aktu má, ale jen clovek hodne jednoduchej, nebo dost úchylnej nedokáze potlacit tyto pudy v bezném zivote.
Osobne by jsem se snad nebránil podobné SOUKROMÉ HRE! s partnerkou, ale byt jen videt neco podobnýho z ostra nekde na ulici, tak se neznám ve smyslu likvidace devianta. Nejak me takový myslenky, ze by jsem nekoho mel znásilnit nepritahujou, spís se mi dost hnusí, ale je to jen muj názor. Nehlede o tom, ze by me svedomí docela jiste uhryzalo . _________________ Ne regrette rien ! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
nuadu občasný diskutér
|
Zaslal: st září 21, 2005 7:05 pm Předmět: |
|
|
Drahý anonymní, pokud mám navázat na tvůj výrok: "Z pohledu přírody je znásilňování lidských samic věc přirozená ." ,který opodstatňuješ tím, že v přírodě je to běžné a všeobecně se odvoláváš na přírodní princip "Jsem silák, kdo je víc?", který nepopírám, musím podotknout, že sama příroda dala lidským samicím něco, co jiné nemají(vyjma tuším, že delfínů) a je tooooo - orgasmus. Třeba tím chtěla ta mocná Příroda, co to tak hezky zaonačila samcům se silou a rozmnožováním, naznačit, že by z toho samice taky něco měla mít například už proto, že člověk se ze zvířecí říše, ať chceme nebo ne, vyčleňuje.
Ještě máme nějaké pudy a instinkty, kterých jsme se naštěstí nezbyvili, ale jiné byli naštěstí nahrazeny morálními principy.
Dík evoluci za to. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tery Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 27, 2005 10:23 pm Předmět: znásilnění |
|
|
Ahoj,
zajímalo by mne kolik z diskutujících "mužů" jsou skutečně muži V životě jsem se totiž nesetkala z mužem, který by znásilnění skutečně (ve společnosti jiných mužů) odsoudil. Spíše naopak. A nadhazují přesně ty argumenty jako ten anonym Věřte mi, že když někomu narostou prsa velikosti DD (nevím, jak se to přepočítává na ty vaše chlapské čtyřky..pětky...), věřte mi, je to vysoká škola o mužích.
Budu mít dítě, tak doufám, že to bude holčička. A pokud bude, pokusím se ji nějak ochránit, když to nesvedla moje matka (asi zbytečně).
No, a jestli to bude kluk, tak se holt budu muset smířit s tím, že mu "bude dělat dobře představa, jak znásilňuje a vypouští sperma do cizí ženy proti její vůli" a "někde hluboko v mozku hýčká představu, jaké by to bylo „udělat to tam té kurvě, co se tak vyzývavě obléká“, jak píše anonym. Nikdo se na mě nemůže zlobit, že se na kluka netěším. A nevím co s tím... Asi nic... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Cashoo diskusní expert
|
Zaslal: st prosinec 28, 2005 9:44 am Předmět: |
|
|
Za znasilnenie by som dal trest smrti, alebo dotycnemu napchal tycku do riti... _________________ MERCENARIES NEVER DIE, THEY JUST GO TO HELL TO REGROUP |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Daniel Baumruk diskusní expert
|
Zaslal: út únor 28, 2006 9:12 pm Předmět: |
|
|
Již dlouho sleduji tuhle diskusi a vždy z ní odejdu, protože pořád uvažuji o nějakém přímém názoru a podložit to nějakými argumenty.
Budu tedy reagovat na ty zvířata. Přátelé nevím jak to chodí u zvířat stran sexuálního znásilnění, ale musíme to rozdělit podle vývoje. Např. některý hmyz žije jenom proto, aby se rozmnožil a má na to jen 24h. Na druhou stranu šelmy jako je medvěd či kočkovité šelmy nebo i vysoká zvěř např. jeleni jsou již připraveni za svou družku nasadit život, aby ji a své mladé ochránil. Podle mě některý druh živočichů si uvědomuje, že sex mezi zvířaty má taky své principy a podle toho se chovají a nebo méně vyspělý hmyz, který se řídí čistě svými smysly a právě prostřednictvím těchto smyslů si vybíraji svou partnerku či partnera.
Stejně jako lidi i zvířata žijí v jistých společenských vrstvách, i když připouštím, že to zní trochu divně. I ten medvěd vybírá to správné místo pro svou smečku, aby měli dostatek potravy, tepla na zimu ... . I ten medvěd vezme na sebe zodpovědnost rodiče, protože ví, že po zimě pokud nebude dobře připravené jeho mládě, tak zahyne. Také zde funguje výchova matky a otce jako u lidí.
Člověk je rozumově nejvyspělejší tvor, ale právě proto, že je nejvyspělejší myslí si, že může všechno. Není to tak. Jenomže jedna z vlastností člověka je zvídavost. Člověk je zkrátka zvědavý. Přenesu-li to na diskutovanou oblast sexuální znásilnění je to tak, že každá žena se otačí za pěkným přitažlivým chlapem a každý chlap se zase otočí za pěknou ženskou. Problém je v tom, že ze sociálního hlediska žena (nebo v přírodě samice) představuje zázemí sociálního bezpečí a lásky. Muži (nebo samci) zajišťují pocit fyzického bezpečí a matriálního zázemí. Z toho výplývá =)
Uvedu příklad: Nejčastěji kdy došlo k znásilněním bylo v období válek, kdy muži byli třeba i několik let mimo domov. To co teď napíšu naprosto (NEOSPRAVEDLŇUJE ČIN ZNÁSILNĚNÍ). Tedy tím, že byli tak dlouho pryč je zcela logické, že museli uspokojit své potřeby a pocit zachování rodu, protože si byli vědomi toho, že se už nemusí vrátit. Pokud se někdo z vás trochu zabývá psychologií a sociologií, tak ví, že sex patří mezi potřeby, které člověk musí nějak uspokojovat.
Potažmo tím chci upozornit na to, že každý chlap se otočí za pěknou ženskou a určitě si alespoň ve vteřině řeknou "ta má pěknou postavičku ham ham, no prostě príma štace inspirace k maturám..." Vždyť se o tom zpívá i zde v citované písničce od S. Hložka. Nebo i J. Nohavica popisuje ve svých písních jak v myšlenkých svléká svou partnerku např. "Zatím co se koupeš" ... mohu pokračovat.
Zde je spíš otázka morální a mravní. Jednání těchto lidí (mužů) je vždy zapřičiněno nějakým posttraumatickým šokem nebo nějakou špatnou empirií z dětství či podobně, která v něm vyvolala tyto sklony.
Sám za sebe tady veřejně řeknu, že taky se otočím za pěknou ženou, která mě fyzicky přitahuje, ale pak se nad sebou zamyslím a řeknu si má již 4 roky stabilní vztah, na který nemůžu říct jediné špatné slovo. Mám pěknou, chytrou, diskusi přístupnou a věrnou přítelkyni, kterou opravdu MILUJU a nemám zapotřebí hledat někde jinde.
A myšlenka znásilnění mě ani nenapadne, protože vím, že bych z celého toho činu neměl já dobrý pocit, protože bych si to já ani ona neužil. Tohleto mi prostě svědomí, vychování a mé zásady nedovolí. Pokud mě opravdu ale nějaká žena moc přitahuje a poznám se s ní na plese či na nějaké akci hledám společný zajem a řeč, abych i po celém večírku, dni na horách či jinde měl na ni kontakt a byl s ní ve spojení.
Přiznám se rád jsem ve společnosti žen, ale odpřísáhnout mohu, že jsem nikdy žádne vlásek neskřivil a že mám mezi ženami možná víc přátel než mezi chlapy. Víc si s nimi rozumím a máme k sobě velkou důvěru. _________________ Bojovat se musí se ctí, houževnatě, chytře, ale hlavně né za každou cenu !!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Shadow diskusní expert
|
Zaslal: st březen 01, 2006 8:11 pm Předmět: |
|
|
No to je zajímavé povídání. To chování chlapů během války to je lehce pochopitelná věc, ale v dnešní době to už v takovém měřítku nehrozí. Jinak ty myšlenky o znásilnění má asi alespoň jednou v životě každý chlap, problém je s těmi jedinci, kteří tyto myšlenky realizují v reálu. No a mimochodem nevěřili byste kolik je mezi mravenci buzerantů. Vždycky mě opíchají . No a nedávno stojím na autobusové zastávce, bylo tam asi 15 lidí různého věku. No a na protějším chodníku fenka a pes si to rozdávají jak o život . On si užíval, ale ona nevypadala moc nadšeně, no a ušla 5 kroků a on za ní a zase zaparkoval a jel jak o život. Pak jeden důchodce už to nevydržel a zařval „JEDEŠ“ , pes a fena se podívali a jeli dál…. Do teď nevím jestli to bylo znásilnění nebo milování, ale fena se tvářila, že je ji to jedno….  _________________ Shadow
Smyslem životního bádání je nekonečné sebezdokonalování... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Daniel Baumruk diskusní expert
|
Zaslal: čt březen 02, 2006 8:21 am Předmět: |
|
|
Nechci tady to téma zlehčovat, ale Shadowe s těma mravencema si mě dostal. To byl zas po dlouhé době příspěvek, který mě upřimně rozesmál
Jinak samozřejmě, že za valky zo bylo krapek jiné než teď, ikdyž pořád je to prasácký čin, který se nedá odpustit, protože ta žena bude mít stále šrám na duši a bude si připadat zneuctěna a možná i méně cenná. Příklad s válkou jsem uvedl pro vysvětlení, že sex lidi zvířata atd prostě potřebují. Je to jedna ze základních potřeb, které musí být uspokojovány. _________________ Bojovat se musí se ctí, houževnatě, chytře, ale hlavně né za každou cenu !!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WKsat diskusní expert
|
Zaslal: pá březen 10, 2006 7:34 pm Předmět: Re: znásilnění |
|
|
[quote="Tery"]Ahoj,
zajímalo by mne kolik z diskutujících "mužů" jsou skutečně muži V životě jsem se totiž nesetkala z mužem, který by znásilnění skutečně (ve společnosti jiných mužů) odsoudil.
ROZHODNĚ NESOUHLASIM SE ZNÁSILNĚNIM, JE TO NEJVĚTŠÍ SVINSTVO KTERÝ JE  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
odstrelovacURNi diskusní expert
|
Zaslal: st červenec 30, 2008 9:01 am Předmět: |
|
|
| suhlasim s WKsat,a mohli by za to byt tvrdsie tresty |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terdasek nováček
|
Zaslal: po září 08, 2008 3:50 pm Předmět: Re: Sexuání násilí z pohledu evoluce |
|
|
| Anonymous napsal: | Znásilnění je z pohledu dnešní společnosti trestný čin, ale zároveň je to akt plně v souladu s přírodou. Ne nadarmo jsou lidské samice slabší fyzické konstituce, aby je mohl samec oplodnit i přes jejich eventuální nesouhlas. V tomto ohledu je příroda velmi krutá, ale její primární cíl není dodržování lidských zákonů, ale udržení a rozmnožování lidské populace za každou cenu a všemi možnými prostředky.
Evoluční vývoj určil tento směr, kdy je samice slabší a tím snadno oplodnitelná a zároveň drtivá většina samců nemá v mozku zablokováno toto násilné a z dnešního pohledu nemorální chování.
Každý chlap si někde hluboko v mozku hýčká představu, jaké by to bylo „udělat to tam té kurvě, co se tak vyzývavě obléká“. Naplnění takových představ brání pouze společenská nepřijatelnost a hrozba trestního postihu. Tyto zábrany pak padají například ve válkách a situacích, kdy vázne vymahatelnost práva. Běžně znásilňují i tzv. čestní muži, tátové od rodin, atd.
Znovu tvrdím, žena je přírodou předurčena k násilnému oplodnění a naopak každému muži dělá, za určitých podmínek dobře představa, jak znásilňuje a vypouští sperma do cizí ženy proti její vůli. veřejně to nepřizná nikdo, ale kdo tohle není schopen přiznat ani sám sobě, tak je to stená ubohoučká lež, jako tvrzení lidí, že nikdy nemasturbovali.
Příroda vymyslela pro ženy jedinou funkční obranu, jak co nejvíce omezit riziko znásilňování a to je najít si dostatečně kvalitního a fyzicky zdatného partnera, kterému jedině dobrovolně umožní, aby do ní vpravoval své semeno. Muži jsou na opak vybaveni až archaickou žárlivostí, která vytěsňuje z okolí ženy jakékoliv potenciální oplodňovače.
A závěrem, uvědomujete si třeba, jak a proč vznikla dnešní sukně, téměř vzor slušného a počestného oblečení. tento kousek oděvu už v pravěku totiž umožňoval samcům co nejsnadněji proniknout do lůna samice a oplodnit ji. s jejím souhlasem, nebo proti její vůli, to je jedno. Přežití a množení rodu bylo na prvním místě.
Z pohledu přírody je znásilňování lidských samic věc přirozená a v drtivé většině těchto aktů se ani nejedná o žádnou deviaci, ať se nám to dnes líbí nebo ne... |
Nedivím se, že píšeš jako "Anonym". Věř tomu, že kdybych nevěděla naprosto jistě, že se u toho nepozvracím, znásilnila bych tvé rektum pěkně "rostlým" umělákem. A mám pocit, že bych zrovna neměla po ruce lubrikační gel. Pak bys možná velmi rychle změnil názor. Já to zřejmě nejsem, ale nebuď na pochybách, že existují ženy se silnější tělesnou konstitucí, než máš ty. Takže by to ani neodporovalo tvé teorii - silnější má právo uplatňovat svou moc proti vůli druhého člověka. Zamysli se. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sturmgewehr 44 diskusní expert
|
Zaslal: so listopad 22, 2008 12:20 pm Předmět: |
|
|
Přes všechnu kontroverzi považuji příspěvek "anonymního" za věcně správný.
V moderní společnosti se znásilnění používá jako jeden z vysoce účinných nebojových institutů na pokoření obyvatelstva na dobytém území (zejm. národy). Znásilnění je vojenskými veliteli obvykle tolerováno z důvodu, aby vzniknuvší potomci - "bastardi" - narušili národní integritu obyvatelstva. To byl případ Rusů v Německu 1945 i během balkánského konfliktu.
Jinak souhlasím s tím, že znásilnění je nezrůdnější zvěrstvo, jenže... kolikrát stačí, aby se holka opila, sama se chlápkovi nabízí... a druhý den, když vystřízliví, tak ho obviní ze znásilnění. Což znamená automaticky vazbu a podobné nepříjemné zážitky. _________________ Hlídej si svůj život, brácho. Jinak bude ze snů o Mercedesu felicia combi a z vily jako hrad panelákovej byt... a místo krásný kočky stárnoucí hysterka, co ti ani nedá a věčně láteří. .:Šedá Zóna magazín:. by Storky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Harpis02 občasný diskutér
|
Zaslal: st červenec 08, 2009 1:56 pm Předmět: . |
|
|
nepopírám že jsem při sexualních aktivitách dominantnější ale zcela záleží na mé přítelkyni. nepopírám že se rád podívám na hezkou přitažlivou ženu a občas si i představím jaké byto sní asi bylo ovšem dobrovolně.
a kdyby zrušily zákony ohledně znásilnění tak bych ženu neznásilnil a ptáte se proč?? no odpověď je jednoduchá ublížil bych ji fyzicky a také psychycky a mé svědomí by mně užralo a stoprocentně bych se zbláznil. Znásilnění pro mně není jen amorální ale také nenormální
vzkazík pro terry tvůj názor mi připomíná feministycké nazory extrémních feminystek jako nápříklad( proč mají muži bradavky když nekojí nechaly bychom jim je odstranit atd...) neříkam feminysmus je dobrá věc ale ten tvuj názor je přehnanej ovšem neberu ti ho mimochodem sem muž nebo spíž ještě kluk je my 21(pokud nevěříš tak mi napiš a já ti dám přazdívku co mám na libimseti) a zacelou tu dobu od začátku puberty sem ani jednou nepomyslel že bych "vypouštěl sperma do cizí ženy bez jejího souhlasu" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
niebelung občasný diskutér
|
Zaslal: pá září 25, 2009 12:51 pm Předmět: |
|
|
| Nevim co tu řešíte přátelé. Znásilnění je prostě trestný čin ať už má evoluční základ nebo ne. A mám pocit, že kdyby se takovou teorií někdo hájil u soudu, tak skončí v polstrovaný cele. Taky je úplně jedno jestli je to amorální nebo ne, protože morálka nikomu v páchání TČ nebrání. To PČR a hlavně vidina přihřátejch spoluvězňů nám brání v tom abysme si dělali co chceme. A co se týče znásilňování ve válce, tak a)podle mě to bylo postižitelný i ve 2.válce,ale záleželo na veliteli,jestli to řešil nebo ne(třeba němci to řešili protože chtěli aby je místní obyv. podpořili) b)dneska už se to řeší(před pár lety poslali za mříže příslušníky 101. divize za znásilnění a pár vražd). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
Armyshop Vlkodlak
|
|