| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
goddamn nováček
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 6:45 pm Předmět: plat |
|
|
Zdravim.
Začal jsem se zajímat o práci u urny nebo jiné ZJ, přemýšlím ,že bych to tam zkusil. Chápu, že to neni práce která se dělá pro peníze, ale přece jen je to důležitej faktor. Otázka je tedy jednoduchá - plat člověka v urně nebo ZJ... Zajímal by mě základ... Se všim dohromady... a nebo nejlíp reálná částka, kterou si v průměru za měsíc člověk vydělá... s bonusama atd... Dík  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xxx diskusní expert
|
Zaslal: pá únor 27, 2009 5:22 pm Předmět: |
|
|
| ZJ - pátá platová třída, URNA - šestá, k tomu rizikový příplatek (max. 6000), plus nějaké to osobní... takže se jejich plat moc neliší od platu řadového policajta... tuhle práci u nás opravdu nelze dělat jen pro peníze... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ORBN nováček
|
Zaslal: pá březen 19, 2010 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Sedí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pelikan nováček
|
Zaslal: út srpen 24, 2010 12:25 pm Předmět: |
|
|
Tak to se teda hodně divím, jsem lehce vyveden z omylu a přitlučen realitou. Čekal jsem, že tyto útvary budou lépe finančně ohodnoceny. Je fakt, že tabulkově jsou na tom policisté a profi. hasiči stejně. _________________ „Non nobis, domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.“ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
Armyshop Vlkodlak
|
|