| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MichalKota diskusní expert
|
Zaslal: ne duben 18, 2010 8:05 pm Předmět: Policejní uniformy |
|
|
Včera jsem si pustil Četnické Humoresky (určitě všichni znáte...), a zaujalo mne, jak uniformy, využívané četníky za ČSR vypadaly. Nemohu soudit, jak byly účelové, ale na pohled vypadají excelentně.
Neubráním se srovnání se současnýma policejníma uniformama, kdy (Nemůžu si pomoct), ale když vidím příslušníka Policie, zpravidla vypadá jako strašák v poli a to bohužel ne svojí vinnou, ale vinnou naprosto šílené uniformy, která vypadá jak vystřižená ze žurnálu někdy kolem roku 1980 (stylem a střihem).
Teď samozřejmě nemluvím o nových policejních uniformách, který sice vypadají alespoň trochu "moderně", ale za to zase nevypadají jako policejní...
Navíc tyto nové komponenty k nám na "venkov" jaksi ještě nedorazili, nebo co...
Nebo hrůzostrašný bezpečnostní odrazový vesty v křiklavě žluto-zelené barvě. Škaredý "tesilky", barety na hlavách a já nevím co všechno.
A tento problém není jenom policejní. Když si vzpomenu na svou uniformu vzor 97, tak ještě teď se mi ježí chlupy až na zádech...
Proto se ptám: Jaké máte, páni Policisté zkušenosti se svými uniformami, a jak se Vám v nich "žije"? A nenosili by-jste raději ty četnické z období první Republiky? _________________ PRAEMONITUS – PRAEMUNITUS! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: ne duben 18, 2010 8:06 pm Předmět: |
|
|
pro ilustraci:
 _________________ PRAEMONITUS – PRAEMUNITUS! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: ne duben 18, 2010 8:16 pm Předmět: |
|
|
pro ilustraci po druhé:
 _________________ PRAEMONITUS – PRAEMUNITUS! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
Armyshop Vlkodlak
|
|