| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Casari častý diskutér
|
Zaslal: út květen 11, 2010 4:12 pm Předmět: Záškodnictví |
|
|
zdarec hele existujou nejake publikace nebo rady pro zaskodniky?
uvitam jakekoli informacni zdroje o zaskodnictvi nejlepe vsak nejake prakticke tipy a rady nebo prirucky, dekuji.
chtel bych se na to totiz specializovat. Samozřejmě v softu, nemám zapotřebí otravovat sousedy nebojte
dik moc  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
siegfried diskusní expert
|
Zaslal: út květen 11, 2010 7:42 pm Předmět: |
|
|
Zaskodnik, autor Marek Chlibek  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Casari častý diskutér
|
Zaslal: út květen 18, 2010 10:16 am Předmět: |
|
|
o tom vim hledal jsem to na netu a nikde to neumim stahnout a neradte mi ze si to mam kupovat uz me to napadlo...pac jsem uplne bezradny a nejake dalsi knihy? co ten Vlkolak ? cetl to nekdo? je to dobry? kdyz uz si neco koupim tak at to k necemu je  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
siegfried diskusní expert
|
Zaslal: út květen 18, 2010 9:32 pm Předmět: |
|
|
Casari: vrele doporucuju obe knizky, kdyz uz nic jinyho, jsou vazne strasne zabavny A jinak, psat na serveru, kterej provozuje autor tech knizek o tom, ze se ti nedari je nekde stahnout, je pekne drzy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Casari častý diskutér
|
Zaslal: pá květen 21, 2010 1:18 pm Předmět: |
|
|
nemyslel jsem to drze, to se omlouvam ale myslim za kazdy clovek co pracuje s internetem se prvne podiva jestli danou vec neumi stahnout a pokud ne tak az pak si ji koupi...vim ze je to drsne ale takhle to bohuzel funguje... Omlouvam se jestli to bylo drze, neuvedomil jsem si to...vysledek je ale stejne takovy ze si je nakonec koupim protoze jsem ji nesehnal  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marek Chlíbek Site Admin

|
Zaslal: pá květen 21, 2010 8:42 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem radsi, kdyz si moje knizky lide spis kupuji, ale myslim i Gates rikal: Kdyz uz lide maji krast software, tak at kradou ten nas..  _________________ Marek
www.vlkodlak.cz
www.facebook.com/chlibek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Casari častý diskutér
|
Zaslal: so květen 22, 2010 9:29 pm Předmět: |
|
|
ne ale opravdu se omlouvam ja jsem si totiz neuvedomil je majitel fora je i autor tech knih ale zas mam jednu dobrou zpravu...na netu splasim skoro vse ale tohle jsem nesehnal..takze mi nezbyva nic jineho nez to koupit a to stejne musi udelat i ostatni lide nic mene uz se na to celkem tesim...hned jak budu mit cestu do opavy tak se stavim do knihcentra a podivam se po nich  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|