Diskuzní fórum
www.specnaz.cz

Hypothyreosa

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Specnaz -> Zdravotní způsobilost k PČR
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
slavonic
nováček

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2010 10:09 am    Předmět: Hypothyreosa Odpovědět s citátem

vim, že se to tady už řešilo, ale rád bych něco víc o štítný žláze..
mám lehce sníženou funkci št. žlázy, beru na to prášky, nicméně nejsem nijak fyzicky ani psychicky limitovanej, věnuju se bojovejm sportům a v pohodě, mam všechny hodnoty v normě, ALE jsem pod vlivem těch zk******jch prášků. K AČR mě na odvolání nevzali, že voják z povolání NESMÍ brát žádný prášky. Mam po matuře a rozhoduju se, kam jít dál - vybírám si mezi právama a policejní akademií. Byrokracie u PČR funguje bezvadně, takže mi nikdo není schopnej při stopstavu říct, jestli jo nebo ne. Jde mi o to, abych pět let zbytečně nestudoval školu, která mi potom bude na draka.
Nemá někdo přímou zkušenost s hypothyreosou u PČR? V papírech to prostě mam, doktorka se nenechala ukecat a napsala to. V zákoně píšou, že první sloupec jsou Dčka, druhej a třetí může dostat Ačko, ale endokrinolog mi tvrdí, že regule u AČR a PČR jsou v podstatě stejný a moc dobře to nevidí, i když mam od něj potvrzení, že nejsem nijak limitovanej psychicky ani fyzicky. Nemá někdo osobní zkušenost?
+ je policejní akademie použitelná i mimo PČR?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sachil
občasný diskutér

PříspěvekZaslal: út červen 15, 2010 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Každopádně jsem taky váhal mezi právy a policejní akademií, ale zvolil jsem práva, protože jejich využití je širší a u policie jsi možná ještě žádanější, protože potřebujou někoho, kdo ty práva má. Ovšem je třeba vzít v potaz, že policejní akademii dáš levou zadní, kdežto práva taková sranda nejsou. S policejní akademií můžeš jít dělat k bezpečnostní agentuře nějakýho manažera, oni se berou i bezpečností experti do bank, jenže to je spíš šance pro bývalé policajty se zkučenostma. Zkus změnit praktického lékaře, můžeš ho měnit pořád dokola a během těch pěti let studia snad narazíš na jednoho, co ti to do papírů neuvede. Se štítnou žlázou se můžeš léčit u endokrinologa dál a novému obvoďákovi o tom neříkat. Sice bude mít od předchozího doktora dokumentaci, ale když se s tím už oficiálně léčit nebudeš, mohl by to přehlédnout a do papíru ti to nepsat. Kdyby tě pak v rámci výběrového řízení pozvali na zdravotní testy, prostě prášky třeba na tři dny vysadíš a mělo by to být ok. Ptají se, jestli jsi nebral nějaké prášky poslední tři dny před vyšetřením, já teda nic neberu takže nevím, ale víc než za tři dny ty jejich testy asi neodhalí.
siegfried
diskusní expert

PříspěvekZaslal: út červen 15, 2010 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je fakt pravda, ze vojak nesmi brat ZADNY prasky? Prijde mi to jako blbost... ok mozna nakej ultraspecialni zaskodnik, kterej nekde bude par mesicu ci let odriznutej od civilizace Smile ale normalni vojak? Vzdyt naky prasky bere kdekdo, takze kdyz ma vojak pak za celej zivot jakejkoliv problem, tak bud vyhazov, nebo to musi tajit? (opravdu pakarna...) To mi pripada trosku jako z jinyho svetadilu...
sachil
občasný diskutér

PříspěvekZaslal: út červen 15, 2010 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nj, jako policajt musíš taky tajit alergii a nesmíš se s ní léčit.. přestože jsi například chlap jak hora a jednou za rok se ti udělá vyrážka. Radši tlustýho obejdu, ale bez alergie, je to tak:-)
slavonic
nováček

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak jsem koupil, tak prodávám Smile ve vojenský nemocnici mi řekli, že voják z povolání nesmí brát jakýkoliv prášky (asi se to nevztahuje na antikoncepci, žejo:)) a tečka. Byl tam se mnou kluk s ekzémem, kterýmu u psychotestů řekli, že mu to povolání nedoporučujou, protože je přecitlivělej a dostal Ačko, zatímco já se odbelhal s Céčkem, ačkoliv jsem měl všechno v pořádku, jen ty prokletý prášky Twisted Evil
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Specnaz -> Zdravotní způsobilost k PČR Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: