Diskuzní fórum
www.specnaz.cz

Sex a vztahy u policie
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pepino1973
občasný diskutér

PříspěvekZaslal: út červenec 06, 2010 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Četl jsem jenom ten začátek fóra, tak se vyjádřím k tomu. Jsem policistou, byl jsem v Holešově. Co se týče vztahů, tak je to všude jako jinde. Takže pokud jsou muži a ženy pohromadě, tak se vždy nějaké ty románky mohou odehrát. Je fakt, že u policie je prostředí trošku pro ženy tvrdší, ale to se u polovojenské organizace dá asi očekávat.

Co se týče jejich uplatnění u PČR, tak si myslím, že uplatnění se pro ně najde, ale určitě ne na ulici. Kdo tvrdí, že v zásahu se může stejně spolehnout na ženu jako na muže, tak pak není objektivní. U holek může být pouze ta výhoda, že mohou situaci odlehčit a u lehčích deliktů pak není třeba používat DP . Ženy jsou prostě fyzicky slabší, samozřejmně až na vyjímky a pak by byla na řadě diskuze, jestli se jedná ještě o ženu. Faktem je, že ani spousta mužů u policie tam nemá co dělat a to mluvím jen o fyzické stránce věci.

Co se týče toho znásilnění, tak každý policista, který to má v hlavě aspoň trochu v pořádku musí vzít v potaz dvě možnosti. ta první je, že k znásilnění došlo a ta druhá, že ne. Jak to bylo se asi nikdy nedovíme, přestože nějaký závěr ze šetření inspekce určitě vyplynul.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Specnaz -> Ženy u Policie Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: