Diskuzní fórum
www.specnaz.cz

Metropolitní policie
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
robinson
diskusní expert

PříspěvekZaslal: út červenec 13, 2010 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co třeba jednoduše - v civilu by bylo pro mnoho lidí daleko hůř Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
p...
diskusní expert

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 12:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drazí kolegové ve zbrani,

nevím co vyšilujete ??? Metropolitní policii protlačili do vlády VV, potažmo Bárta, kamarád Blažka a jeho kumpánů. TOP 09 je to u zadku a ODS je výhradně proti pražské ODS vedené Blažkovci...

Města a obce se již staví proti tomuto paskvilu a ve sněmovně je dost starostů (ex-starostů) na to, aby to zamázli rovnou.

Už z textu koaliční smlouvy je vidět, že VV to protlačili jenom malou částí, jde spíše o nic neříkající prohlášení...

Co se týká policajtování, tak i kdyby tomu tak bylo, tak kdo nebude chtít jít od PČR, tak si místo najde vždycky. Nezapomeňme, že podle statistiky je 60% policistů v Praze mimopražškých a mimostředočeských, tak nebudou hákovat v Praze, ale umístí je doma no Smile))

Tak klid a bojujme neustávající silou Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Chip
diskusní expert

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kéž by tomu tak bylo...Nicméně, když může být John mininistrem, je možné už naprosto všechno.
Pusinka86
častý diskutér

PříspěvekZaslal: pá červenec 16, 2010 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chip
Whuuu...tak takového tě neznám Smile Ses musel dost hodně naštvat, ale ani se nedivím...Já jsem sice volila pravicovou stranu, ale tedkom sama čučím, co se začíná dít a začínám se bát Rolling Eyes
Nechtěl by jsi vzít tu MP5tku se zásobníkama a příjet mě navštívit...?? moc ráda bych si zastřílela Very Happy Sestřelovat šišky v lese vzduchovkou s odchylkou mě už moc nebaví Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
robinson
diskusní expert

PříspěvekZaslal: pá červenec 16, 2010 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co si tady všichni představujete? Že vás PČR bude vodit neustále za ručičku? To je ten současnej největší problém, struktury jsou pořád na úrovni před desítkama let. Ten kto se neumí prodat ať jde jinam, ať má VŠ kolik chce. Tak to funguje i kdekoli jinde, v jakémkoli "zdravém" prostředí.

Už minimálně nějakých deset let se furt mluví o změnách, nikdo ale zatím žádné neprovedl. Až za Langera se věci začaly hýbat, ale ne dostatečně.

To že PČR je nyní ve finanční krizi je hlavně důsledek populistické vlády ČSSD, handrkování s ODS a neschopnosti komoušů a zaostalejch dědků co sedí furt na vysokých místech PČR furt jako žáby na prameni a maximálně se tak mezi sebou na funkcích střídají.

Já osobně jsem velice rád, že pravice konečně zvítězila s převahou a těším se na nastalé změny - pokud nepřijdou, budu zklamán.

Podle mě v současné době policajt co je u PČR deset a více let je v civilu naprosto nepoužitelný. A ne proto, že by zažíval nějaké hrůzy, byl vystaven psychickému tlaku a podobné nesmysly, kterými se furt všichni "policajti z přesvědčení" ohání. Prostě proto, že si zvykne na pohodlí státní správy, na to, že nemusí vůbec nic dělat a má svůj velice dobrý plat jistý. Pokud by se toto odbouralo, pokud by se vyházelo obrovské množství zcela zbytečných lidí co tady v současnosti pracují a to na povětšinou ještě ke všemu nadprůměrně placených pozicích a pokud by se začalo hodnotit skutečně podle toho, jak kdo maká, byla by to tady úplně jiná a 100x lepší policie.

Takhle se musím občas před lidmi stydět na to, jakého molocha, kde by snad ještě většina lidí volila KSČM jen aby se měli dobře, jsem součástí.

A to neustálé fňukání o tom že "my chceme víc" byť proto to nikdo nic neudělá mi už od dob těch demonstrací skutečně leze krkem. Komu se to nelíbí, ať jde do civilu a ještě se velice rád vrátí.
Chip
diskusní expert

PříspěvekZaslal: so červenec 17, 2010 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Promiň, ale tohle je jeden z nejhloupějších příspěvků, jaký jsem kdy četl.. Je napsaná přesně ve stylu mladých langerovských kinderpolicajtů, kteří si nevidí na špičku nosu a dokážou jen blbě plkat a dělat ramena. Můžeš mi prosím napsat, co ten tvůj Langer udělal dobře? Mimo to, že zrušil finanční policii, rozprášil vyšetřovací týmy a nákupem nových aut, v drahé Langerovské kamufláži zadlužil policii tak, že na jejich provoz nejsou peníze, takže spousta oddělení nemá na provoz a slavné stříbrné šípy reznou na dvorku
Co se týká toho, jestli volíš pravici, nebo levici, je to tvoje věc a nikomu po tom nic není. Na svoje slavné změny si čekej klidně až do soudného dne a pokud považuješ veškeré současné problémy policie za pozůstatek komunistické minulosti a neschopných dědků na vedoucích místech tak mám pro tebe jednoduché a dobré řešení jak se jich zbavit a skvěle se přitom, jak ty píšeš "prodat". Choď každý den kouřit pana Johna a pokud ti to půjde, třeba je na velitelských funkcích nahradíš a pak můžeš udělat změn, co hrdlo ráčí...
Sharky
diskusní expert

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý Chipe... Shocked Laughing Laughing Wink
jaran.terek
diskusní expert

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Správná odpověd Exclamation Asi nečet programy pol.stran. Exclamation
S.
diskusní expert

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak aby v tom robinson nebyl sám, jeho příspěvek se mi dost líbí. Taky je mi tu z těch neokomunistů na blití Sad
Sharky
diskusní expert

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S. napsal:
Tak aby v tom robinson nebyl sám, jeho příspěvek se mi dost líbí. Taky je mi tu z těch neokomunistů na blití Sad

Mně je na blití z tebe ty troubo a z lidí tobě podobných, kteří když slyší jiný názor, tak hned melou o neokomunistech....a dále je mi na blití z pitomců, kteří tuhle lumpenbandu volili a teď se hrozně diví (viď Pusinko86 Laughing )...na druhou stranu si říkám, dobře tak.... Češi vždy potřebují padnout pořádně na držku, aby se vzbouřili.... Cool
S.
diskusní expert

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík Sharky, že potvrzuješ můj názor Smile
jaran.terek
diskusní expert

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli-že vidím,že John a jemu podobní narušují bezpečnost ČR uvnitř i vně tak je mi taky šoufl Evil or Very Mad
robinson
diskusní expert

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem rád, že John je ministrem. Proto, že je to první člověk, kterej není zdegenerovanej celoživotní prací ve veřejný správě a to si mnoho lidí neuvědomuje, že je dobře. Je to první závan čerstvého větru. A že se lidi, kteří vědí že se mají čeho bát bojí? To je taky jen dobře.

Ať ukáže co v něm je.. Každopádně když necháme jeho profesionální populismus populismem, je to konečně pořádná olejová injekce do zpuchřelýho mechanismu srdce zarezlýho státního aparátu kterej neprošel žádnou změnou od padesátých let.

Celej stát potřebuje zemětřesení a policie jakbysmet. A co si budem povídat, John ví moc dobře, jak to chodí z dob svýho investigativnímo reportérství, ať překrucoval co jak chtěl.. Teď kope za MV.

Když budeme furt brečet nad tím, že ten je u policie dvacet let, sice nic nedělá a je to debil, ale my se o něj přeci musíme postarat.. Tak mu radši vymyslíme nějaký virtuální místo, nebo ho prostě někam uklidíme.. Že byť stát krachuje tak nám nesmí vzít pětistovku z platu atd atd.. Tak u PČR nikdy nebudou schopní lidi, jako že ve vedení, managementu chcete-li ale to pochybuji, nejsou. A pude to od desíti k pěti.
S.
diskusní expert

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jaran.terek napsal:
Jestli-že vidím,že John a jemu podobní narušují bezpečnost ČR uvnitř i vně tak je mi taky šoufl Evil or Very Mad

Když jsem před lety pracoval u železnice, tak si pamatuju. že kdejakej vechtr byl světovým odborníkem a expertem na to, jak řídit dráhu. A ono je to v každým oboru nemlich to samý Smile
Chip
diskusní expert

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jestli je John příklad nového větru, který zamete s policii, tak si vezmu aspirin. Člověk který reportážemi na objednavku některých firem pomlouval a snažil se likvidovat jejich konkurenci, je material na ministra vnitra jako bejk. Investigativní žurnalistika? Na NOVĚ? Prdlajs! Shodou okolností něco znám dost lidí, kterých se jeho kauzy osobně dotýkaly. Tahle žurnalistika se dělá způsobem: domluví se termín rozhovoru, pak na něj televize nedorazí a ejhle, ve výsledné reportáži John prohlásí, že se zástupce firmy odmítl vyjádřit a zazní jen názor protistrany. Nebo se natočí 15 minut rozhovoru a v reportáži zazní 30 sekund, pečlivě sestříhaných s naprosto opačným vyzněním. To pak člověku zbydou jen oči pro pláč. Pročpak asi nikdy nechtěl své rozhovory autentizovat? Tímto způsobem pan John vytváří svoje kauzy. Co by jste ostatně chtěli od televize, jejíž majitel připraví stát o miliardy?Smile
Co se týká pětistovky z platu pro krachující stát, kdo za ten krachující stát může? Ten hasič, policajt, nebo třeba úředník, který "prožírá" státní rozpočet? Nebo matka na mateřské, či jiná "socka"? Nevím to určitě, vystudoval jsem právo a ne ekonomii, ale myslím si, že za to spíše mohou špatné bankovní úvěry, z devadesátých let, které teď musí splácet konsolidační agentura, zpackaná privatizace, kdy se majetek potichu vyvedl na Kajmanské ostrovy či Seychely a miliardové arbitráže. Kdopak za to může? Přesně lidé kteří se teď vrací na své místo! Pročpak asi Langer, (ten co zahájil ty krásné změny) zrušil Fipo? Komu šlapali na prsty? Pokud jde o tu nešťastnou pětistovku z platu, na krachující stát, tak skutečně asi nikoho nezabije, v tom se možná shodneme. Jenže ona to bohužel nebude pětistovka, ale několik tisíc korun. A to už bude setsakra znát. Cožpak já nemám děti, takže třeba jen nepojedu na pár velkých střeleckých závodů, ale kolegové co mají třeba dvě děti a hypotéku už jsou strachy zelený. Pokud on i manželka příjdou o tři tisíce, tak je rázem domací rozpočet šest tisíc dole. To pak mejdan opravdu skončí. Ano můžou odejít, jak píšete a hledat štěstí v civilu, ale ono se s dětmi moc experimentovat nedá. Třeba to jednou poznáte i vy...
Mimochodem, pane Robinsone a pane S. Můžete nám prozradit kolik vám je let a kolik máte odslouženo u firmy? Že jste takový odborníci na policejní management. Ale pravdu prosím
P.S. Kope za ministerstvo vnitra? John? Aha... ja myslel, že kope za ABL.
P.P.S. Rád bych slyšel něco o těch fantastických změnách co zahájilo Íčko, jak psal pan Robinson v pátek 16. července. Zatím jste mi nikdo neřekl ani jednu, tak ven s tím!
prap.Karel
velmi častý diskutér

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ač nejsem policista, nedá mi to nereagovat. Po přečtění některých příspěvků od robinsona jsem doslova vyprskl smíchy Laughing Něco tak naivního se jen tak nevidí. Jinak tady něco k tomu svěžímu větru, který přijde na MV http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=672717&sym-ok=8623#anketa-8623
robinson
diskusní expert

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 12:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pánové je naivní, že pčr je totálně v prdeli a nic v ní nefunguje tak jak by mělo v 21. století, ale jsme furt o padesát let zpátky ? Smile
S.
diskusní expert

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chip napsal:
Mimochodem, pane Robinsone a pane S. Můžete nám prozradit kolik vám je let a kolik máte odslouženo u firmy? Že jste takový odborníci na policejní management. Ale pravdu prosím

Opravdu si myslíš, že když je někdo policajt a má "odslouženo", automaticky se stává odborníkem na management? A čím víc odslouženo, tím lepší manažer? To je jak jsem psal o příspěvek výš - kdejaký posunovač je expertem na řízení státních drah - zvlášť po čtvrtém pivu Smile

Kdysi jsem jednomu svému příbuznému, doktorovi, vysvětloval, že ministrem zdravotnictví nemá být dobrý lékař, ale dobrý politik. Že ředitelem nemocnice nemá být dobrý lékař, ale dobrý manažer či ekonom. A že dobrý lékař nepatří ani do jednoho z těch křesel, ale do ordinace. A to, že je někdo skvělý lékař, zdaleka neznamená, že je i skvělý manažer nebo politik, spíš naopak. Tak si tady jenom místo doktorů představ policajty. Pokud je někdo perfektní policajt, rozhodně nemusí být (a taky zpravidla nebude) perfektní manažer (nebo politik). Už proto ne, že to jsou naprosto odlišné profese.

Tvoji touhu po mých osobních údajích můžu naplnit jen prohlášením, že jsem spíš ve věku otců většiny účastníků tohoto fóra.
robinson
diskusní expert

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čím víc má odslouženo, tím víc zatuchlej je a tím víc má v merku výsluhu..

já mám odslouženy 4 roky a myslím že je to dost na to, abych stačil poznat jak to u PČR chodí, ale ještě zároveň nezdegeneroval jako kolegově sloužící 10,15 nedejbože 20 a více let.
Chip
diskusní expert

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To robinson, Myslel jsem si, že budeš Langerův kluk:-) Poznám je po čichu. Jsi už na PMJ v zásahovce Zdeňka Charváta? Myslím, že vy dva si budete skvěle rozumět. A ještě víc se těším, jak si za pět, šest let řekneš, "už se ze mě stává zatuchlina. Jdu do civilu, prodávat šnečí domečky." Nebo, ty jsi proti zatuchlosti imunní? Mimo to, opakovaně se ptám, co udělal Langer pro policii skvělého? Snad už to uslyším.

To S. A co tedy dělá fantastickým managerem pana Johna? Mimo pitomého vytahovaní jak všechno změní, ze kterého na míle čpí to, že policii vůbec nerozumí? (Viz jeho poznámky, jak bude úkolovat policisty, na což jako ministr vnitra nemá žádné právo?)
P. S. A co na tu moudrost řekl váš příbuzný? Hlavu vám asi nerozbil, lékaři bývají slušní lidé. Kdyby byl policista, už bych si tak jistý nebyl. Někteří četníci už chytají divočejší moresy z ulice a teď jsou silně napružený. Přece jen platí: dívate li se dlouho do propasti, propast se začne dívat do vás. Smile
Goustrajdr
častý diskutér

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trošku se tu ten topic odvrátil od tématu metropilitní policie, můj názor je ten, že pokavaď má Praha peníze ,tak proč neudělat fungující metropolitní policii...sice si to nedokážu realně představit, jak z finančních tak i z ostatních důvodů...dále chápu ty u pčr, který by se najednou stali strážníky MetPo... Very Happy přece nešli k pčr aby byli někde pod starostou Very Happy
já si myslim, že MetPo nikdy nevznikne, sou to jen plány vysokých hlav...hlavně jak bylo řečeno sme 100 let za opicema
rozdělení policie se mi líbí např. ve Švýcarsku...tam to vše funguje jak má, ale asi to nemá cenu srovnávat

jinak myslim, že Langr to pokazil a pčr totálně zkurvil..ať to sou nový auta, který sou na mnoha obvodech zbytečný a nevyužívají se, P1000 recepce
Very Happy, který byly zbytečný a předražený a jako poslední "2" nábory Laughing ... 1. nábor bralo se co mělo ruce nohy Very Happy 2. nábor neproběhl Very Happy
no teď je pčr doopravdy pěkná, hlavně se mi líbí jak se prezentuje, jako úplná špica, ale kdo do toho aspoň trošku vidí tak se musí jen smát

a John se ještě vybarví, zatim jen mluví...ale možná už je to tak v prdeli, že to jinak ani nejde Smile
Chip
diskusní expert

PříspěvekZaslal: st červenec 21, 2010 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bojím se, že všechno spěje k snaze prosadit zavedení metropolitní policie. Počínaje novou barvou vozidel, nové výstrojní součástky, (podívejte jak jsou podobné měšťáckým,) schválení žlutých nápisů pro městskou policii, takže občan už tuplem nerozezná strážníka od policisty. Pomůže tomu i současné vysloveně turbulentní dění u policie. Snižování platů, všeobecná nespokojenost policistů se službou a očekávané odchody policistů, sloužících v převážné míře 10. až 15. let. Mám strach, že se policie dostane do takového srabu, že Kotrouš s Blažkem budou vystupovat jako zachránci krachující policie a nezbude nic jiného než se s měšťáky spojit.Sad Nemyslím si, že by to byl pro klukyod PČR med. U městské se projevuje komplex proti policistům, (například při zakládání sekce koňařů u městské, byla největší starost pana Blažka, "aby jsme měli více koní než PČR a hezčích! Musíme koupít Kladrubáky!! ) To ani nemluvím o nezanedbatelné části strážníků, kteří se nedostali k PČR, takže vztahy asi nebudou nic moc. Nehledě na to, že přestupem k metropolitní v pracovním poměru, příjdou o nárok na výsluhu, nemocenskou, delší dovolenou a jakoukoliv možnost nastoupit ke kriminálce, Zásahové jednotce, URN...Dostanou pěkně žebradla a budou plnit kasičku města...
Goustrajdr
častý diskutér

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 3:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no moc s názorem CHipa nesouhlasím, žlátý nápisy maj měšťáci už sakra dlouho, né li od založení MP celkově, nevim v čom je problém? pčr má žlutou jen na čerňácích, kterou lidi v menších městech na policajtech vůbec nevidí, tak nevim v čom je problém, slováci zasou používají bílou, je to úplně fuk, nevim co to má společnýho s MetPo, kdyby vznikla stejně budou nový mundůry...a stim rozeznáváním strážníku a policistu taky nevidim problém? bo si jeden z těch co říkaj, jo to je jen měšťák, to se neboj a konej dál...inteligentní člověk pozná rozdíl na 100 metrů minimálně Very Happy

Taky by mě zajímolo kolik % hlídkařů a jiných obyč policajtů, kerejch by se týkala MetPo se dostane někam vejš...řekl bych, že moc jich nebude, možná vysokoškoláci a to teď už taky moc ne, takže bych řekl, že je celkem jedno zda má venku běhat s nápisem policie a nebo MetPo, beztak za 10,15 let už žádný výslluhy nebudou, kde by se na to brali pořád peníze.

Co se týka konkurence, proč by nemohli mít lepší koně než Pčr? Když na to maj tak proč ne...jen se divím, že MP praha nekoupí ňáký rozumný uniformy, tydle z let krále klacka sou dost hnus...
a c ose týče lidí, nechapů proč se pčr a mp pořád a všude ať na živo či na forech kočkuje, je to práce jako každá jiná, někdo dělá to a někdo zas todle, magoři sou všude, ve všech oborech. Jistě sou příklady lidí co se nedostali k pčr,ale taky de o to proč? zda je to lempl a psychouš a nebo zda měl jen např. vyšší hodnotu ňáký látky v krvi...nemyslim, že být policista je ňáká výhra, dycky se říkalo, si blbej tak pudeš k policajtum a platí to dodnes, páč kdo něco umí tak k policii nikdy nebude Smile jasně, sou vyjímky, policejni sny ,ale to je asi 0,0000003% policistů...Já sám sem se stal městským poskokem a víš proč? protože sem hledal práci zrovna když běžela 2. kampaň langra Very Happy a volno bylo jen v praze, a než chodit pěšky to radši budu jezdit autem s nápisem městský sluha...žádný starosti, nulová práce... jen je člověk u lidí za kreténa, ale to je i u pčr Smile
A je pravda, že ač se mi u MP líbí tak i přesto bych chtěl k pčr, ale bohužel situace je taková jaká je a bůhví kdy se to změní...

řeknu ti jedno, MetPo nikdy nevznikne a pokud jo, tak ty budeš už dávno v důchodu, zbytečně se tu rozčiluješ. Arrow Wink
Chip
diskusní expert

PříspěvekZaslal: pá červenec 23, 2010 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Goustrajdr: Nic ve zlém, ale právě formální stránka tvého příspěvku, (ač obsahově ho nepovažuji za špatný), je jedna z věcí, která mě děsí na spojení s městskou:-) Víc nemám co bych dodal.
Marky V.
diskusní expert

PříspěvekZaslal: so červenec 24, 2010 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chip napsal:
To Goustrajdr: Nic ve zlém, ale právě formální stránka tvého příspěvku, (ač obsahově ho nepovažuji za špatný), je jedna z věcí, která mě děsí na spojení s městskou:-) Víc nemám co bych dodal.

Tak to je teda argument Question Čteš někdy úřeďáky kluků z OO PČR? Je to úplně stejný - někteří mají češtinu v kapse a jiní s ní bojují. Nebo si myslíš, že kluci od PČR jsou potomci Vančury nebo Jiráska?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Specnaz -> Městské Policie Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 5 z 7

Přejdi na: