| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Goustrajdr častý diskutér
|
Zaslal: po květen 10, 2010 11:49 pm Předmět: Přestupky v poměru... |
|
|
Docela by mě zajímalo jednání zejména policistů, když se náhodou z přestupce vyklube policista bo jiný příslušník ve služebnim poměru...
Oznamujete to bo to necháte plavat, přeci jen je to kolega a oznamovat "kolegu" šéfovi neni úplně oukej...
co vy kolegové? jaké máte tedy zkušenosti ať ze strany přestupce bo z druhé strany....
samozřejmě nepište morální kodexy o chování těchto povolání atd...
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Chip diskusní expert
|
Zaslal: st květen 12, 2010 6:09 pm Předmět: |
|
|
Znáš tu tolik oblíbenou sošku třech opiček...? Myslím, že víc se o tom nedá mluvit... _________________ Chip |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marek Chlíbek Site Admin

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
artur velmi častý diskutér
|
Zaslal: čt květen 13, 2010 10:16 am Předmět: |
|
|
| Když je příslušník slušný, tak neni důvod oznamovat ( ostatně jako každý jiný přestupce). Ale mám špatné zkušenosti s některými příslušníky AČR. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Goustrajdr častý diskutér
|
Zaslal: čt květen 13, 2010 1:18 pm Předmět: |
|
|
| přesně tak, já zatim ještě neoznamoval, ale moc nemusím takové to tasení placek bez předložení dokladů... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Chip diskusní expert
|
Zaslal: pá květen 14, 2010 9:08 pm Předmět: |
|
|
A co je na tom špatného? Když mě kolegové zastaví, ( je to při běžných kontrolách, protože se fakt snažím páchat minimum přestupků), tak mu řeknu čau a ukážu opatrně služebák. ( tak aby ho viděl jenom on a ne žádný kolemjdoucí čumil.) Pokud bude chtít další doklady, tak mu je ukážu potom. Ale zatím je nikdy nikdo nechtěl. Nač ho zdržovat s tím, že bude muset kontrolovat všechny doklady a služebák ukázat až pak?
Co se týče vzájemného odpouštění přestupků policistů mezi sebou... Díky Bohu, že ještě existuje alespoň trošičku loajality mezi četníky. Je to jedna z mála výhod, co nám tohle řemeslo poskytuje. Řezník si nekupuje maso, kuchař se nabaští v práci, automechanik si v práci opraví svoje auto... Co máme my? Jen tu loajalitu... _________________ Chip |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Karlie nováček
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Záleží, co je to za řezníka (pokud je to živnostník, pak ne, pokud pro někoho pracuje, chtěla bych vidět, jak si domů nosí, co se mu zlíbí) Zrovna tak i kuchaři a automechanici. Vždy záleží na zaměstnavateli a možnostech, ale NIC není automatické. Nedávno mi jedno prase (řidič auta) vlítlo zběsile do cesty a ještě si trouflo troubit. Když se silnice roztáhla do dvou pruhů, ukázala jsem mu skrze okénko nějaké to nemilé gesto ve smyslu, co to jako mělo znamenat. Řidič zašmátral kdesi vedle na sedadle a vytáhl policejní placku jakožto odpověď. Pokrčila jsem jeho směrem rameny ve smyslu, co si o sobě myslí... Že je policajt? No a co, měla jsem se z toho ***? V dané situaci se plackou tim spíš neměl chlubit! Loajalita mezi kolegy ano, ale brát to jako samozřejmost ala "s plackou se nemusím obávat pokut", tak to opravdu ne... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
p... diskusní expert
Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 667 Bydliště: u mě doma v zemljamce
|
Zaslal: st srpen 04, 2010 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Karlie napsal: | | .... Řidič zašmátral kdesi vedle na sedadle a vytáhl policejní placku jakožto odpověď.... |
Jo plackování to byla vždycky velká sranda, když se srazilo pár blbců a všichni vytáhli placky
Taky občas za mého působení u kriminálky na mě nějakej jouda ukázal placku policie, občas i městské policie nebo celníků a jednou dokonce zaměstnanec ČNB se svojí plackou "bankovní" policie.
To jsem se na něj podíval a řekl - dobrý, já jsem také zběratel, podívej co mám a vytáhnul tohle http://aplikace.mvcr.cz/archiv2008/aktualit/sdeleni/2002/oznac_p.html
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
Armyshop Vlkodlak
|
|