Diskuzní fórum
www.specnaz.cz

motorkáři

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wewewe
nováček

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 7:54 pm    Předmět: motorkáři Odpovědět s citátem

rád bych poprosil, své "kolegy" sloužící u DP u jejich názor na nás motorkáře..jde mi o nezávaznou diskusi na témata jako: Tanga přes SPZ, nový sil. zákon, nezastavování pol. a podobně...sám jezdím se služebákem v kapse, takže mě většina motorkářských starostí, co se týče policie netrápí a na opak jezdím občas poměrně slušně (dle možností motorky CBR900), takže se snažím na vyložených místech neprudit...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rainbow6
občasný diskutér

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2008 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by jsi neměl prudiit nikde.
P@vel
častý diskutér

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2008 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To že máš služebák v kapse neznamená, že se na silnici můžeš chovat jak chceš. Pravidla silničního provozu platí pro všechny a to i pro policajty, takže aby tě to ohánění služebákem nepřišlo někdy draho. Já jsem taky motorkář, ale chovám se na silnici, tak jak se člověk chovat má. Každý se diví, kolik za víkend umře motorkářů. Já se tomu nedivim, stačí vyjet na silnici a člověk vidí, jak takový motorkáři jezdí. Ať si rozbije hubu, když machruje, ale většinou trefí i někoho, kdo za nic nemůže a to mě nejvíc štve. Takže ty jako policajt by si měl jít všem příkladem a ne se tu ještě vytahovat, že ty jezdit můžeš jak chceš pač máš v kapse služebák. Pěknej den kolego
onde
občasný diskutér

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2009 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejhorší sou bezohlení řidiči, a pokud sou takovy i policiste, jenom hur. Ti by meli chodit prikladem (mozna je to naivni nazor, ale tak to proste beru)
Karlie
nováček

PříspěvekZaslal: po červenec 26, 2010 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím proč jsem vždycky měla vizi, že policajt by měl jít příkladem a ne hledat cestu, jak mu může být jeho práce ku vlastnímu prospěchu a s ostatními vy*... Skoda, že systém neumožňuje, aby tuhle práci dělali pouze ti, kteří si jí váží a ne ti, kteří nemohou sehnat "nic lepšího" Rolling Eyes
Chip
diskusní expert

PříspěvekZaslal: po červenec 26, 2010 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když budeš dělat ve šroubárně, budeš mít doma šroubky. Když budeš pekař, nebudeš si kupovat housky, jakožto automechanik si spravíš v práci káru, proč si myslíte, že by policisté měli být jiní? Smile Jsme naprosto stejní lide, jako vy...
Karlie
nováček

PříspěvekZaslal: út červenec 27, 2010 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k tvým příspěvkům ohledně žadatelek v kraťáskách vím naprosto přesně s kým se teď bavím Laughing Wink
Já to vidim tak, že pokud jsi policajt, budeš mít doma hromadu policejního oblečení a ne se schovávat za placku s tím, že s ní se tě zákony, které máš naopak o to spíš dodržovat, netýkají. Připomíná mi to trochu naše poslance a jejich poslaneckou imunitu, na kterou každý člověk nadává (policajti kór) Wink
A když už jsme u toho, pekaře jsem ještě neviděla skládat pekařský slib. Jenže co pro některé policajty služební slib znamená, že...
Víš...tady (v ČR) má téměř každý tendence říkat: "No jo, ale my policajti to nemáme lehký". Ano, nemáte... ale on vás někdo nutil tuhle práci dělat? Asi jako kdyby si automechanik stěžoval, že musí opravovat auta, ležet při tom na zemi, ušpiniti se apod. Rolling Eyes
Lepší 10 policajtů, kteří jsou hrdí na to, že policajty jsou a chovají se podle toho, než sto, kteří jsou "do počtu".
Tohle zaměstnání s našim systémem neni med, ale nikdo není nucen ho vykonávat...
ulti
diskusní expert

PříspěvekZaslal: út červenec 27, 2010 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mladá a už tak uvědomělá? Very Happy
Karlie
nováček

PříspěvekZaslal: út červenec 27, 2010 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ulti napsal:
Tak mladá a už tak uvědomělá? Very Happy

Pokud to bylo na mě...podle čeho soudíš, že jsem mladá? Že by ty ideály? Laughing
Chip
diskusní expert

PříspěvekZaslal: st červenec 28, 2010 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S těmi kraťásky to byla legrace. Jestli někdy budeš mít služebák a při drobném dopravním přestupku, občas se ho dopouštíme všichni, protože třeba v Praze se jinak jezdit nedá,( nemyslím tím, když jede nějakej idiot nacamranej, nebo jede ve městě 130 ) Pokud ho s odkazem na policejní čest a slib nevytáhneš a necháš se oflastrovat, máš můj obdiv, milá Karlie. Ale já bych se tak určitě nechoval:-)
Ad slib: Co se týká slibu, člověk by se měl tak nějak chovat poctivě se slibem i bez slibu, ne?
Ad oblečení: Třeba já mám doma spoustu policejních triček na spaníSmile
P.S. Kdy budeš na fyzických testech?: Very Happy Very Happy
Karlie
nováček

PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2010 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokutu za běžný dopravní přestupek jsem platila všeho všudy jednou a byla naprosto zasloužená. U ostatních drobných přestupků jsem se slušně omluvila, odůvodnila své jednání a byla bez pokuty propuštěna. A skutečně si nemyslim, že to bylo proto, že jsem ženská, ale proto, že jsem byla slušná. A dokud sami policajti umí uznat, co je třeba řešit pokutou a co domluvou, nevidim jediný důvod, proč nebýt slušná i s plackou "bez placky". U přestupku za který jsem dostala pokutu jsem se nedohadovala, byl zcela oprávněný, ač jsem samozřejmě měla své důvody, proč jsem ho udělala, rozodně bych se v tu chvíli nechlubila tim, že jsem z PČR...
Samozřejmě, stavět mě policajt, když jedu na motorce a dusit mě pro povinnou výbavu, která se tam ani nemá kam vejít, asi bych mu s klidem řekla, že jakožto kolegyně se divim, že takovouhle věc chce řešit pokutou. Ale rozhodně bych kolem něj nemávala plackou, že pokutu odmítám, protože s ní musim v takových případech počítat. To je mé vlastní rozhodnutí pokaždé, než vyjedu.
A když už by zákony neměl dodržovat policajt, pak kdo?? A pokud se ti ty zákony nelíbí a dodržovat je nechceš, proč sis vybral tuhle práci?
Chápu, že po těch letech tě to může štvát, můžeš vyhasnout...ale proč tam tedy zůstáváš? To si asi umim domyslet... Každopádně to neni správný. Ale budiž, jsme jenom lidi, taky nejsem svatá. Přesto mě udivuje, že v tomhle případě raději nemlčíš a ještě si to hájíš...
Až na ně půjdu, dám ti vědět Wink
Chip
diskusní expert

PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2010 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Začal jsem psát, ale bylo to tak osobní, že ti raději pošlu soukromou zprávu Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Specnaz -> Dopravní policie Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: