| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Abrak občasný diskutér
|
Zaslal: st únor 04, 2009 5:52 pm Předmět: |
|
|
| plk.Calm:Myslím si,že s alergií a astma se můžeš s Armou rozloučit..můžeš dělat třeba řidiče atd... ,ale nějaká hodnost na fyzičku asi ne.. U policie by to ještě někde šlo.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mahone velmi častý diskutér
|
Zaslal: st únor 04, 2009 10:12 pm Předmět: |
|
|
To je fakt,já chtěl dříve také k AČR a míval jsem občas v létě alergii na nějáké "kytky" nebo na něco co rostlo v létě.Vždycky mi strašně slzely oči,pořád sem pšíkal a furt smrkal.Bylo to opravdu otravné.Naneštěstí už k AČR nechci,takže s tím problém mít nebudu.Ale nebudu tu psát celý svůj "život" to fórum je věnované přece něčemu jinému,každopádně všem kdo chcou k AČR přeji úspěch  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kosak diskusní expert
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 7:48 pm Předmět: |
|
|
Alergie nevadí možná tak u PČR.. ale Arma je ine cafe..  _________________ Nikdy nesoupeř s blbcem! Stáhne Tě na svoji úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jarhead nováček
|
Zaslal: pá červen 26, 2009 4:43 pm Předmět: |
|
|
| chcel by som ist k letectvu, ale mam slabe dioptrie do dialky, asi tak 1,4. mam nejaku sancu sa tam dostat??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mave21 nováček
|
Zaslal: po květen 03, 2010 6:09 pm Předmět: Dotaz: |
|
|
Dobrý den. Zajímalo by mě zda je překážkou ve zdravotní způsobilosti vybočená nosní přepážka, tedy zejména u výsadkářů.
Např. u 601. skupiny generála Moravce je zapotřebí zdravotní kvalifikace A (schopen jako výsadkář).
Co přesně tato kvalifikace znamená ? Děkuji za všechny odpovědi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
psovod diskusní expert
|
Zaslal: po květen 03, 2010 6:57 pm Předmět: |
|
|
to je zase otázka hodně odborná,nepamatuju se,že by někdo sledoval v nemocnici co mám v nose,pokud to není vidět a nebudeš to mít v papírech od svého doktora tak bys mohl projít,ta klasifikace A znamená že jsi úplně zdráv,co přesně můžeš nebo nemůžeš mít ti řeknou ve vojenské nemocnici,pokud se nepletu tak A má většina lidí v armádě _________________ psovod |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Chorch3e velmi častý diskutér
|
Zaslal: po květen 03, 2010 7:23 pm Předmět: Re: Dotaz: |
|
|
| mave21 napsal: | Dobrý den. Zajímalo by mě zda je překážkou ve zdravotní způsobilosti vybočená nosní přepážka, tedy zejména u výsadkářů.
Např. u 601. skupiny generála Moravce je zapotřebí zdravotní kvalifikace A (schopen jako výsadkář).
Co přesně tato kvalifikace znamená ? Děkuji za všechny odpovědi. |
Kamarád, co se hlásil na UNOB s tímhle prošel s klasifikací A Jenom mu napsali do papírů, že je to nutný zoperovat... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Solid Snake nováček
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 9:32 am Předmět: |
|
|
chtel sem se zeptat jestli nevadi ze jsem kdysi mel nejaky problemy na ocnim pozadi, ktery uz mi nastesti zmizely _________________ Snake |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|