UPOZORNĚNÍ: Stránky obsahují militantní, drastické
a potenciálně psychicky nebezpečné informace.
Může-li vás to jakkoliv poškodit, tyto stránky opusťte!!

Jak uchovat maso z mražáku dlouhodobě poživatelné i po trvalém výpadku elektřiny

Ahoj Marku! Četl jsem tvůj článek o preventivní přípravě na krátkodobé krize. Doporučuješ při výpadku proudu maso z mražáku rychle tepelně zpracovat, aby se nemuselo vyhodit a dalo se sníst. Existuje nějaká další prakticky proveditelná a pokud možno snadná možnost jak mražené maso zachránit a uchovat jako zásobu jídla třeba na několik příštích týdnů? Pokud možno bez vaření (kvůli náročnosti na palivo). Někde jsem slyšel, že prý maso posypané střelným prachem se dlouho nezkazí. Nevíš něco i o tomhle? Možná by to zajímalo i další čtenáře. Dík za odpověď!

Cena za zpřístupnění článku: 1.5 Kč. Pokud nemáte žádný voucher, zažádejte si o něj, případně navštivte stránky "Co je to voucher" nebo "FAQ - často kladené otázky".