UPOZORNĚNÍ: Stránky obsahují militantní, drastické
a potenciálně psychicky nebezpečné informace.
Může-li vás to jakkoliv poškodit, tyto stránky opusťte!!

Zdravotní nezávadnost asijského jídla

Otázka: Někde jsem četl, že uvádíš jiho-asijskou kuchyni (Vietnam, Thajsko, Barma) jako prototyp jídla pro dobré zdraví a vitalitu. Na druhou stranu se teď všude mluví, jak jsou tyto jídla nezdravá a kdo se stravuje „u Vietnamců“, může očekávat zdravotní problémy jak ze strany nezdravých surovin a ochucovadel, tak s ohledem na nízkou úroveň hygieny při přípravě jídla. Nejsou tyhle rizika někde ve východních reáliích ještě významnější. Není naopak jídlo na trhu někde v Bangkoku ještě rizikovější než v českých východních restauracích?

Cena za zpřístupnění článku: 0.5 Kč. Pokud nemáte žádný voucher, zažádejte si o něj, případně navštivte stránky "Co je to voucher" nebo "FAQ - často kladené otázky".