UPOZORNĚNÍ: Stránky obsahují militantní, drastické
a potenciálně psychicky nebezpečné informace.
Může-li vás to jakkoliv poškodit, tyto stránky opusťte!!

Hmyz k jídlu – jednoduše, pravdivě

Každý se rozplývá nad možností jíst hmyz při hladomoru nebo při nějakém přežití. Hmyzu je všude dost a nechá se snadno chytit. Rád bych se naučil jíst hmyz, nemám chuťové zábrany, problém jsou kvalitní informace. Není jich moc a jsou rozporuplné. V diskuzích různě po webu o tom píše kde kdo velmi zasvěceně až arogantně, ale nemám z těch lidí pocit, že by to měli z praxe. === Konzumace hmyzu přináší hodně rizik od otrav přímo hmyzím jedem až po otravy tím co hmyz sám jí (zdechliny, výkaly, jedovatý nektar rostlin, atd.). Mám na tebe Marku jednoduchý dotaz. Poraď nebo popiš tři nebo čtyři druhy hmyzu, které budou splňovat následující podmínky: žijí v české přírodě ve velkém množství, je snadné je rozpoznat a nasbírat,nejsou jedovaté ani rizikové ani snadno zaměnitelné s jedovatými druhy, sám jsi je jedl a máš je tedy prakticky odzkoušené, potřebují jen jednoduchou přípravu k jídlu (+ nejlépe příklad úpravy), lze je jíst ve větším množství. === Troufám si tvrdit, že tohle by chtěla slyšet z tvých úst spousta lidí ne jen já. Je to myslím jednoduchá otázka na kterou není potřeba obsáhlý článek. Jen popiš tři druhy hmyzu, ze kterými je snadné začít. Stačí pár vět, tak snad tě to tolik nezdrží. Nemám nic proti tomu, když to dáš na Specnaz web. Za sebe i za další zvědavce předem díky.

Cena za zpřístupnění článku: 1 Kč. Pokud nemáte žádný voucher, zažádejte si o něj, případně navštivte stránky "Co je to voucher" nebo "FAQ - často kladené otázky".